Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

LeslyStaats
#1 Posted : Tuesday, June 09, 2020 3:14:15 AM(UTC)
LeslyStaats

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 6/9/2020(UTC)
Posts: 3
Location: uk

Denk je dat je alles hebt gezien wat de Nike Air VaporMax te bieden heeft? Denk nog eens na! Nu de regen en sneeuw nog maar een paar maanden verwijderd zijn, bereidt Nike pas cher ons voor met hun nieuwste VaporMax-iteratie, de Nike pas cher Air VaporMax FlyKnit Gaiter ISPA. Als onderdeel van Nike's nieuwe ISPA-serie, is deze nieuwe gewijzigde versie van de VaporMax in wezen de OG-versie uitgerust met het volledige Flyknit-bovenwerk en de VaporMax-zooleenheid, maar wordt geleverd met het nike air vapormax flyknit dames sale verwijderbare hoes die een geheel bedekt en een verandert in een hoge laars, hier is het goede blik op de Nike Air VaporMax Flyknit 3. 0 in de Triple Black-kleurstelling. Het derde deel van de Nike pas cher Air VaporMax Flyknit zal deze lente / zomer zijn debuut maken.

De volgende colorway die wordt uitgebracht voor de hybride Nike Air VaporMax 95 is deze Neo Turquoise-editie. Het Air Max 95-bovenwerk van de hardloper is bedekt met een officieel thema van zwart, neo-turkoois, nike air vapormax 95 heren medium as en donker tin en is gemaakt van nubuck en mesh en heeft een mix van grijze tinten met witte en turquoise accenten. Eindelijk maakt een VaporMax-zool met een turquoise hak een helemaal af. De Nike pas cher Air VaporMax 95 is een ander hybride silhouet dat dit jaar uit de Swoosh komt, en deze versie combineert de Nike Air VaporMax en Nike Air Max 95 tot één.

De zomer is net begonnen en de Nike pas cher WMNS Air VaporMax 2019 wordt geïntroduceerd in het perfect warm thema van "Bleached Coral". nike air vapormax 2019 goedkoop Door de levendige tint te combineren met Metallic Gold en Amethyst Tint, is de meerderheid van de sneaker gecoat in Coral, terwijl de gouden tint zichtbaar is op het vetersysteem en de tonglabels van het merk. Eindelijk maakt een paars getinte, transparante VaporMax-zool met meer Coral-accenten op de buitenzool een opvallende ontwerp compleet. Nike pas cher geeft ons een nieuwe colorway van de Nike pas cher Air VaporMax 2019 uitgevoerd in een zwart or Scream Green-Electric Green-Black kleurenschema.

De Nike Air VaporMax krijgt vervolgens een hybride transformatie met deze Nike pas cher Air VaporMax Plus afgewerkt in een Triple White kleurenschema. De schone, compleet witte sneaker combineert in feite de Air Max Plus en VaporMax in één, omdat het bovenwerk van nike air vapormax plus dames neopreen met TPU-overlays de kenmerkende stijl van de Air Max Plus volgt. Hier is nog een kick met Pasen-thema om mee te gaan met u beste zondag. De Nike pas cher Air VaporMax Plus kiest voor een beetje het verloopmotief en heeft het bovenwerk met roze, paarse en aqua-tinten.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2020, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.035 seconds.