Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

amoseham
#1 Posted : Sunday, October 05, 2014 12:09:32 AM(UTC)
amoseham

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/5/2014(UTC)
Posts: 4


Vervagen de lijnen tussen boot en sneaker wederom, is new balance 574 dames ingesteld op de HS77 in drie nieuwe kleuren vrij te maken voor de feestdagen. De Sonic Weld beschikt bovenste een suède-achtige afwerking, leer hak en geweven kraag. Alle drie de kleuren-ups maken van een enkele kleur basis en enkel hoogtepunt, en zitten op een witte, geribbelde zool. Niet over het hoofd camouflage liners, hetzij.

De new balance 574 heren is een hybride sneaker die een tijdloze lopende silhouete met adventure-klaar modificaties combineert. Ontworpen in samenwerking met Atmos, deze exclusieve release is een explosie van levendige kleuren, premium suède materialen en precisie-engineering. Zoals hierboven te zien is, de paar sporten een overwegend marine suède bovenkant met roze accenten benadrukken de hiel cup, tabblad hiel en de tong tag. Zwarte piping kan ook worden gezien in de hele schoen, die wordt bekroond met een all-witte tussenzool en gum zool.

Niet veel medewerkers kunnen zeggen dat ze er waren, van concept tot voltooiing van hun kicks. Crooked Tongues is een van de weinige. Creative Director Gary Warnett maakte de korte trip naar het Flimby fabriek om een kijkje in de komende duo krijgen. Een wereldwijde release is gepland voor de volgende week, wat betekent stateside new balance 574 sale hoofden moeten hun eerlijke kans hebben op een paar van een van deze perfect ontworpen UK kicks.

Mike Posner is geen onbekende naar Nice Kicks. Met CSS optredens in een verscheidenheid van on-stage schoppen onder zijn riem, Posner is helemaal klaar om ons een andere ronde van de warmte met deze new balance 574 nederland voor de 'Layover Tour'. Duidelijke Life's Rick Williams gecureerd deze samenwerking, die betrokken zijn werken met NB te camoufleren inlegzolen voor de zwarte maken en suède 574 Douane die overeenkomen met de zanger tour uniformen. Raekwon en New Balance zijn beide bekend om te koken tot een aantal klassiekers.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.6.1 | YAF © 2003-2024, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.036 seconds.